2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler derunin de heves ediliyor kabil.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın kavrama sistemleri ve sair yangın söndürme sistemleri için elan bir tomar bilgi iktisap Yangın Kapısı etmek kucakin krcyangin.com web adresini görüşme edebilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Ilişkilar Mahallesi'ndeki endüstri sitesinde Zeyrek Zibek'e ilgili iş mesabesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Report this wiki page