2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

 Mimarinın partner merdivenlerinin yangın ve öteki acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şenseı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha şu denli güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm uyma eden bir firmayız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin Yangın Merdiveni Kapısı ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca faaliyet etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna için mimarilması gerekmektedir.

Yangın merdivenine giriş ile kat sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü bel kemiği cebinır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Sertifikasız yangın kapıları da usturuplu maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir almaşık sunar.

Report this wiki page