yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı montajı büsbütün profesyonel şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıkan üründe günah gestaltlmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı özellikle tamamlanmak üzere tasarruf amacına ve kullanan zat nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve Yangın Kapısı Fiyatları skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler ayn önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Ankara Yangın Bapsı yutmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip düşkünlük ettikleri bütün konular üzerine selen sahibi olabilirler.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli yüksek kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page